top of page
детски час.jpg
shutterstock_1538215985.jpg

Тренирај за победи

Те покануваме да се предизвикаш себе си и да го истражиш светот на тенисот. Во Тенис Парк ПОИНТЕР, од тебе ќе создадеме спортист кој отсекогаш си сакал да бидеш, без оглед на пречките кои ќе се појават на тој пат. Прелистај ја нашата страница и дознај повеќе.

Подарок за секој нов член

29 СЕПТЕМВРИ, 2021

Во соработка со нашите пријатели од Literatura.mk ги мотивираме и ги наградуваме идните тениски таленти!

Сите новозапишани млади тенисери и тенисерки во Tennis Park Pointer ќе добијат примерок од инспиративната книга за еден од најдобрите тенисери на сите времиња: „Спортскиот амбасадор Новак Ѓоковиќ и подемот на Србија“ од Крис Бауерс.

Учете од најдобрите и прочитајте како едно навидум обично момче од Балканот станува светска тениска суперѕвезда. Уписите се во тек.


За повеќе информации обратете се на:

071 / 376-992 или

info@pointer.tennis

novak.JPEG

Tennis Park POINTER

Тенис парк ПОИНТЕР е еден од најголемите и најуспешни клубови во Македонија. низа години им овозможуваме на професионалните и аматерски тениски играчи услови со кои моќе да постигнат подобри резултати и да целат највисоко.

Нашата филозофија е едноставна / Веруваме дека секогаш може подобро и подалеку, но најважно е да веруваме дека успехот е возможен.

Време е да ја следите вашата страст кон овој спорт на место со најдобри услови за тоа. Нашите тениски терени има се што ви е потребно, од врвни услови за тренинг, до стручни тренери и спортска опрема.

Во рамките на тенискиот комплекс функционира и Tennis Cafe POINTER, каде покрај дневната доза на витамински напитоци имате место и за дружење и уживање со пријателите.

shutterstock_728669263.jpg
No upcoming events at the moment

Контактирајте со нас

Thanks for submitting!

SC Jane Sandanski, Bul ASNOM 1

071 376 992 | 02 245 4544

bottom of page