top of page

Резервација на тениски терен

Користење на земјен терен во одреден термин

  • од 300 ден.
  • ASNOM Boulevard

Service Description

Користењето на терените е возможно и без претходна резервација, доколку има слободен терен. После истекот на терминот, играчите го поминуваат теренот со мрежа за порамнување. За користење на земјените терени потребно е да се носат обувки за тенис, не е дозволено користење на обувки со крампони или сл.


Upcoming Sessions


Contact Details

  • Tennis Park Pointer, Skopje, North Macedonia

    02 245 4544

    info@pointer.tennis


bottom of page