top of page
This service is not available, please contact for more information.

Бесплатен час за најмладите

  • ASNOM Boulevard

Service Description

Бесплатен час во термин кога се одржуваат групите за деца, со цел да се утврди интересот на детето и нивото на способност. Опрема, рекет и топчиња, обезбедува клубот. Најавете се на 071-376-992.


Upcoming Sessions


Contact Details

  • Tennis Park Pointer, Skopje, North Macedonia

    02 245 4544

    info@pointer.tennis


bottom of page