top of page

пон., 05 јун.

|

.

Tenis Park Open 2023

Tenis Park Open 2023

Time & Location

05 јун., во 09:00 – 10 јун., во 13:00

.

About the event

Тенис Парк Опен 2023 e турнир наменет за сите Европски јуниори и јуниорки до 16години, на кој учество ќе земат 100 тенисери од скоро сите европски држави. Најдобите македонски тенисери во категоријата до 16г ќе можат на домашен терен да ги одмерат силите со нивните врсници од цела Европа.

Share this event

Event Info: Events
bottom of page