top of page

саб., 29 апр.

|

.

ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО НА МАКЕДОНИЈА ЗА ЈУНИОРИ ДО 14г

Registration is closed
See other events
ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО НА МАКЕДОНИЈА ЗА ЈУНИОРИ ДО 14г
ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО НА МАКЕДОНИЈА ЗА ЈУНИОРИ ДО 14г

Time & Location

29 апр. 2023 г., во 09:00 – 01 мај 2023 г., во 02:00

.

About the event

Отворено прванство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14години е тениски турнир наменет за сите домашни и странски тенисери во категорија до 14 години.

Тенис Клуб Поинтер е домаќин на настанот, кој пак е во организација на Тениска федерација на Македонија.

Share this event

bottom of page