top of page

нед., 07 мај

|

.

International Tennis Federation Pointer Open 2023

Registration is closed
See other events
International Tennis Federation Pointer Open 2023
International Tennis Federation Pointer Open 2023

Time & Location

07 мај 2023 г., во 09:00 – 13 мај 2023 г., во 17:00

.

About the event

International Tennis Federation U18 Pointer Open 2023 e тениски турнир од светски карактер, на кој почетокот е закажан за 07.05.2023 за на 13.05.2022 да го одиграме и финалниот меч. Турнирот е огранизиран од страна на Светска Тениска Фереација, а се одржува во 140 земји во светот и е наменет за напредни јуниори и јуниорки до 18години. На овој тениски турнир секоја година учествуваат повеќе од 100 учесници, од речиси цел свет, секако меѓунив се и најдобрите Македонски тенисери во категоријата до 18години.

Share this event

bottom of page